Wanneer speelt Go Ahead Eagles

info over club

Speelschema Go Ahead Eagels

Speelronde Datum Tijd Wedstrijd Uitslag
Aan het bovenstaande schema kunnen geen rechten worden ontleent.

Go Ahead speelt dit jaar...

hoevaak speelt Go Ahead Eagles dit jaar op vrijdag, zaterdag en zondag.

Over Go Ahead Eagles

Na een afwezigheid van liefst zeventien jaar is Go Ahead Eagles terug in de Eredivisie. De club uit Deventer was in de play-offs het fitst en met goed voetbal haalde ze de promotie. Trainer Erik ten Hag was de architect van het succes, maar de Tukker vertrok verrassend naar Bayern Munchen.

De nieuwe trainer Foeke Booy - hij is tevens technisch manager - heeft maar een taakL Go Ahead Eagles in de Eredivisie houden. De club zal de lijn van Ten Hag doortrekken: Jonge spelers beter maken en met goed, verzorgd voetbal handhaving bewerkstelligen.

Het is logisch dat Go Ahead Eagles in veel wedstrijden onder druk zal komen te staan. Een belangrijke rol lijkt daarom weggelegd voor Bart Vriends. De stoere verdediger kwam vorig seizoen over van FC Utrecht en hij werd meteen verkozen tot Eagle van het jaar.

Booy heeft echter al aangegeven dat zijn ploeg zich niet zal ingraven en geen betonvoetbal zal spelen. De prestatie van streekrivaal PEC Zwolle agelopen seizoen is daarbij een voorbeeld voor de Deventenaren.

Go Ahead Eagles is daarom ook al nadrukkelijk bezig met de komende jaren. Ze hebben spelers gehaald die in de top van de Jupiler League moeiteloos meekunnen. Mocht de Eredivisionist onverhoopt weer degraderen, dan doet de club het jaar erop weer mee voor promotie.

Bron: Voetbal International